dijous, 5 d’abril del 2018

Tortilla de patata con pimientos verdes

Truita de patata amb pebrots verds

ingredients:

- Trossegem la patata molt finita. (5 patates)
- Trossegem 1 ceba fresca gran
- 4 ous ben batuts
- Sal
- 4 pebrots verds ofegats a la planxa

elaboració: 

Prepares la paella amb 2 dits d'oli, quan ja comenci a fumejar, posarem la patata finita, prèviament rentada i ben seca.
Després de 20 minuts a foc lent, coent la patata, amb la ceba tendra, afegirem els 4 ous ben batuts.
Deixarem que els ous es vagin coent amb la patata durant 12 mimuts, li donarem la volta 4 vegades a la nostra truita.
Posteriorment farem els 4 pebrots verds a la planxa, pochats pels dos costats, 
Servirem una font amb la truita recent feta, i un plat a part, amb els pebrots que podem posar a sobre del nostre tros de truita, i anar tallant les dues coses, perquè els sabors es funden en la nostra boca.
També podem afegir una mica de ketxu, en un racó del nostre plat, per condimentar la nostra truita de patates i sigui així més saborosa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada